League of Legends Coaches

RAWGAMING har samlet Danmarks største udvalg af dedikerede Coaches i League of Legends. Vi har coaches på alle niveauer - så hvad end du ønsker at få den grundlæggende viden om champs, maps og items eller finpudse dine gaming-skills og opnå højere rankings har vi en coach! Herunder kan du se vores udvalg af League of Legends Coaches.

1Find coach
2Book online
3Foreslå tidspunkt
4Connect med coach
League of Legends-coaching

League of Legends-coaching

RAWGAMING er en portal, hvor du kan finde dygtige League of Legends-coaches, så kan få dig og dit game til næste niveau. Her i denne sektion kan du finde information, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilket LoL-coach, du skal vælge.

Herunder vil vi komme ind på:

Derfor League of Legends-coaching

Derfor skal du have en League of Legends Coach

Uanset om dine ambitioner er, at du vil blive LoL-kongen blandt vennerne, eller du ønsker at nå den internationale scene indenfor LoL, så kan du finde en coach på RAWGAMING, som kan hjælpe dig med at nå dit mål. E-sport er gået hen og blevet en kæmpe industri, hvilket har gjort at mange unge har fået mulighed for at udleve deres drøm - nemlig at leve af gaming.

Vores mål med RAWGAMING er, at der skal være en coach som passer til ethvert niveau. Det betyder at du både har mulighed for at få hjælp og vejledning, hvis du er helt ny til spillet og du kan få hjælp hvis du er stuck i Gold og gerne vil i Diamond.

Gennem de seneste år er flere og flere danske LoL-talenter gået hen og blevet professionelle - kunne du tænke dig at være den næste? Så sign up her på RAWGAMING.

Det kan en coach lære dig

Det kan din coach lære dig om League of Legends

League of Legends er et strategispil, hvor der er mange forskellige aspekter af spillet, som man skal have styr på, for at mestre det fuldt ud. Her er nogle af de punkter, som din coach bl.a. vil kunne hjælpe dig med at forbedre.

Builds

Hvis du gerne vil blive rigtig god til League of Legends, er det ikke nok blot at kunne spille spillet. Du skal have forståelse for, at bygge et godt build alt efter hvilke typer champs du møder. En coach kan hjælpe dig med at få bedre forståelse for at skabe gode builds og købe de rette items, som passer til forskellige situationer.

Minimap

For at vinde games i League of Legends er gode team-aktioner afgørende. Derfor er det også vigtigt at have styr på minimappet. Jo bedre et overblik du har, over hvad der sker i de andre lanes, mens du har styr på din egen, jo bedre forudsætninger har du får at hjælpe dine teammates på de rette tidspunkter.

Pings

Gode kommunikation er vigtigt. Derfor er det en stor fordel, at være god til at kommunikere med holdkammerater gennem pings. Dette er noget som mange ofte glemmer, når kampen er kommet rigtigt i gang og de vigtige minutter begynder. Bliv bedre til at pinge, ved hjælp af en coach.

Wards

Wards hjælper dig og dine teammates med at få et bedre overblik over, hvor jeres enemies befinder sig på mappet. Derfor er det væsentligt at man har forståelse for, hvor på mappet, det er taktisk klogt at placere disse. Derudover findes der forskellige typer wards, som egner sig godt til forskellige formål.

Coaching på alle niveauer

Coaching på alle niveauer

Hos RAWGAMING har vi et stort udvalg af coaches inden for League of Legends, så du kan med garanti også finde en coach, der kan hjælpe dig på dit niveau.

LoL-coaching for begyndere

Hvis du er helt ny, behøves du ikke en coach, der spiller hverken Challenger, Master eller Diamond. Her er det mere vigtigt, at du får en, som er god til at lære dig de hele basale ting og give dig en god start i League of Legends.

Det kommer selvfølgelig lidt an på, hvad dine ambitioner er, men en af fordelen ved at vælge en coach fra en lavere rank er, at de ofte er lidt billigere pr. lektion.

LoL-coaching for øvede

Hvis du allerede har spillet en del League of Legends, ved du formentlig også allerede en del om, hvad du har brug for at lære - og derfor har du gode forudsætninger for at vælge den helt rigtige League of Legends-coach.

Hvis du eksempelvis gerne vil blive bedre til at spille mid-lane, bør du finde en coach, der normalt spiller det. Hvis du har en ambition om at gå fra Gold til Diamond, bør du finde en coach, der minimum spiller Diamond.

LoL-coaches for professionelle

Hvis du allerede er professionel, bør du kigge meget nøje efter at finde den helt rigtige coach. Spiller du eksempelvis Diamond eller højere, vil det være et mere begrænset udvalg af vores coaches, der kan hjælpe dig.

For alle aldre

LoL-coaching for alle aldre

Der findes ingen aldersgrænse for, hvornår du kan modtage coaching. Det eneste det kommer an på er, om du er klar til at blive bedre.

Coaching for børn

Selvom en coach teoretisk set godt ville kunne hjælpe børn med at spille League of Legends, er det ikke noget, man gør. Grunden er den helt simple, at man skal være 13 år, før man må spille League of Legends.

Coaching for unge

Her befinder de fleste af vores elever sig. Her taler vi (primært) om digitalt indfødte, der er vokset op med computeren - og derfor ofte også unge, der her en eller anden form for kendskab til League of Legends. Som ung ved du formentlig derfor også en del om, hvad du gerne vil lære. Vi anbefaler, at du læser en del om de forskellige coaches, inden du vælger en.

Coaching for voksne

Hvis du ønsker coaching som voksen, så skal du først afgøre med dig selv, om du er “ferm” inden for gaming-verden - eller om du har brug for meget grundige og udførlige forklaringer. Herefter skal du selvfølgelig finde lige præcis den League of Legends-coach, der bedst matcher dine behov.

Ofte stillede spørgsmål om League of Legends-coaching

Ofte stillede spørgsmål

Behøves min coach være bedre rank end mig?
Det er ikke altid en nødvendighed, for man kan godt være god til at lære andre - uden selv at have spillet på det niveau. Det vil dog i de fleste tilfælde være at foretrække at vælge en coach, der har opnået en bedre rank i League of Legends, end du selv har.
Hvornår kan man starte til League of Legends-coaching?
Der findes ikke én fast aldersgrænse, for det kommer lidt an på, hvornår man er klar til at gå i gang. Riot har en aldersgrænse på 13 år, før man må spille League of Legends, så derfor kan man første starte til League of Legends-coaching, når man er fyldt 13.
Hvad koster League of Legends-coaching?
Du betaler en fast timepris for din coach, som coachen selv sætter. Vores coaches har typisk en timepris på 100-300 kr. Prisen afspejler gerne coachens niveau samt erfaring.
Hvordan foregår coachingen i praksis?
Når du har booket tid hos din foretrukne coach, får du tilsendt Discord- og Skype-brugernavn på din coach. På den måde kan du lave skærmedeling og snakke med din coach fra din helt egen computer.
Hvad kræver det at blive coach?
På nuværende tidspunkt kan alle blive coaches i League of Legends. Det vigtigste er, at du brænder for at undervise, og at du er dygtig til at formidle din viden til andre.

Anmeldelse af RAWGAMING

League of Legends Coaches

"Jeg fandt nemt en coach på siden, og jeg har allerede haft min første time. Det hele virkede super fint."

5 ud af 5 stjerner - Jepser Andreasen, League of Legends-spiller