Lær om Drop Points

Her får du hjælp til, hvad du skal gøre for at komme bedst muligt for start, når spillet begynder. Få styr på Drop Points her.

Introduktion

Når kampen starter, flyver du og 99 andre spillere henover map’et i den såkaldte ”Party Bus”. Du kan når som helst vælge at hoppe ud, så du kan overveje, præcis hvor du vil lande. Når du hopper ud, vil du være i frit fald, men du har stadig rig mulighed for at styre forholdet mellem, hvor langt du flyver og hvor hurtigt du ryger ned.

Vælger du at hoppe ud, lige når bussen er over dit drop point, skal du bare kigge lige ned. Lander du længere væk, kan du holde en mere jævn kurs. Når du er en bestemt afstand fra jorden, vil din ”glider” folde sig ud, og så daler man det sidste stykke ned på jorden. Det er derfor vigtigt at være over et lavt sted på map’et, da du ellers risikerer at folde din glider ud over et bjerg og lande efter alle andre.

Når det kommer til at vælge, hvor man skal droppe, er der nogle ting, man skal overveje. Dels er der loot. Loot er en betegnelse for, hvor mange items, der er et sted. Hvis du lander på en mark, er der ingen loot, men risikoen for at dø er også nul. Hvis du lander i Tilted Towers er der meget loot, men du skal til gengæld slås mod en masse for at få det.

Inden denne gennemgang vil vi anbefale, at du prøver at lande ved alle steder på map’et, så du ikke kun lærer få steder at kende. Du risikerer nemlig, at finalen kommer til at foregå et sted, du ikke er vant til ellers, og så har din modstander en fordel. Men her kommer vores gennemgang af fem gode Drop Points, og hvorfor de er gode.


Tilted Towers

kan ikke undgås. Det er det sted på map’et, hvor der er klart bedst loot, og som konsekvens af den centrale placering på kortet, risikerer du aldrig at skulle løbe langt for at komme ind i safe zone.

Hvis du er ny spiller, kan du lande her, da det tvinger dig til at blive bedre hurtigt, og fordi der er mange fights. Det er trods alt i fights, du lærer spillet. For de bedre spillere er TT også et go-to sted, da de kan sikre sig en stor mængde kills fra starten. Land i en bygning i udkanten af TT, så du forbedrer dine chancer for at overleve og nå at få noget loot.

find-det-bedste-loot

Pleasant Park

er også et godt sted. Der er mindre loot, men der er også færre mennesker. Derudover er husene placeret i en hestesko, og der er lidt plads imellem dem. Hvis du får et hus for dig selv, kan du altså altid nå at loote, og derefter behøver du kun at være opmærksom på de to huse ved siden af.

Land eventuelt i det ødelagte hus længst mod syd, så du kun har potentielle fjender til én af siderne – nemlig nord. I Pleasant Park risikerer du at skulle løbe langt, men hvis du holder øje med stormen, kan du sagtens nå det.

kom-fra-start-i-fred-og-ro

Salty Springs

Med sin centrale placering er Salty Springs også et hot-spot. Der er god mulighed for loot, og husene er også spredt lidt ud her, så du ikke bliver rushet med det samme. Land eventuelt i det lille hus i det sydvestlige hjørne, så du kan nå at loote.

land-i-centrum-af-mappet

Retail Row

er den sidste, men ikke værste lokation, vi her vil nævne. Der er flere huse og bygninger at vælge imellem, så hvis dit hop ikke er så godt, bør du stadig kunne finde en bygning, der ikke bliver taget af et andet hold. Der er en masse loot, og så er der en god mængde fjender, så man kan samle kills eller øve sig på fights.

det-sikre-valg

Et godt råd

Prøv alt fra Junk Junction til Paradise Palms, og alt fra Risky Reels til Flush Factory. Hvert sted byder på nye udfordringer, nye måder at fighte på og en bedre forståelse for map’et som helhed. Prøv eventuelt at holde dig selv fast på, at du kun lander det samme sted én gang per session. Så lærer du det hele hurtigt.


Hvis du mener, vi mangler noget, er du velkommen til at kontakte os på info@rawgaming.dk.