Fortnite Coaches

Fortnite har taget hele verden med storm og er blevet et af de populæreste spil, i battle royale genren, i nyere tid. Hvis du har et ønske om at blive en bedre Fortnite gamer, er du kommet til det rette sted. Uanset om du vil forbedre dig marginalt, eller du vil spille med i den professionelle liga, så kan du finde en coach der dækker dine behov på RAWGAMING.

1Find coach
2Book online
3Foreslå tidspunkt
4Connect med coach
Fortnite-coaching

Fortnite-coaching

Hvis du ønsker at blive bedre til Fortnite, så er Fortnite-coaching uden tvivl vejen. Her vil en coach analysere din spillestil og komme med råd, der kan hjælpe dig med at blive bedre til Fortnite. På RAWGAMING har vi samlet et udvalg af dygtige, engagerede Fortnite-coaches, der kan styrke dit spil.

Herunder vil vi komme ind på:

Derfor Fortnite-coaching

Derfor bør du få en Fortnite-coach

Fortnite er blevet et ekstremt populært spil - og derfor vil mange gerne blive bedre til Fortnite - men det kan være rigtig svært, hvis man ikke ved, hvad man skal arbejde på. Hvis du får privatundervisning i Fortnite af en coach, vil han/hun kunne identificere, hvad du skal arbejde på for at blive bedre i Fortnite.

Det betyder faktisk ikke så meget, hvad dit formål er med Fortnite. Nogle vil gerne spille professionelt, hvor andre gerne vil blive bedre mod vennerne. Uanset dit formål med undervisning, så vil en Fortnite-coach være det helt rette valg for dig.

Mange begynder at lære ved at sidde og kigge på Twitch eller YouTube men opdager hurtigt, at det ikke er skræddersyet læring til dem - og derfor vil der være rigtig meget spildtid - og man vil muligvis ikke få den viden, man søgte. Det oplever du aldrig med en af vores Fortnite-coaches, for her får du nemlig skræddersyet læring.

Det lærer Fortnite-coachen dig

Det kan du lære af Fortnite-coachen

Der er rigtig mange områder, som man skal vide noget om eller være god til, hvis man ønsker at være bedre til Fortnite. Som nævnt før, så vil coachen skræddersy et forløb præcis til dig med den information, du har brug for. Herunder vil vi dog nævne nogle af de ting, som Fortnite-coachen formentlig vil tage fat i.

Drop points

Der findes mange “drop points” i Fortnite, som hver kræver sin egen taktik. Her vil coachen tage dig gennem de forskellige drop points - og komme med nogle anbefaler til, hvilke drop points du skal spille med (eller øve dig i).

Våben

Ikke den store overraskelse, så har våben en helt del at skulle have sagt i Fortnite. Nogle våben fungerer bedst på kort afstand - hvor andre fungerer bedst på lang afstand. Alt efter hvilket våben du vælger, bør du være meget opmærksom på det, så du kan træffe de rigtig valg i spillet.

Items

Udover våbene findes der også andre items, der kan hjælpe dig med at vinde slaget. De fleste af disse kan man gruppere under udtrykket “consumables”. Det er eksempelvis potions, juices, æbler og svampe, som giver dig forskellige fordele, hvis du spiser dem. De primære consumables giver hp (health points) eller shield, hvis du indtager dem.

Bygge

En af de mest essentielle ting i Fortnite er, at man kan bygge. Er man god til at bygge, kommer man meget længere, da man med de helt rigtige afskærmninger er væsentlig mindre udsat. Når man bygger har man forskellige “materials” og “building pieces”, som man bruger til at opnå præcis det resultat, man søger.

Fortnite-coaching på alle niveauer

Coaching på alle niveauer

Vi har samlet et udvalg af Fortnite-coaches der gør, at du kan finde en coach uanset om du er helt ny eller har mange games bag dig. Herunder kan du læse lidt om, hvad der er vigtigt at tænke over på de forskellige niveauer.

Fortnite-coaching for begyndere

Er du netop begyndt at spille Fortnite, så vil en coach sørge for at du får den rigtig viden og det helt rigtig udgangspunkt for at komme godt i gang med spillet. Her vil du ikke behøve den mest professionelle Fortnite-coach - men blot en, der har en god forståelse for spillet, og som er god til at forklare tingene for en nybegynder.

Fortnite-coaching for øvede

Du har måske allerede spillet en del Fortnite - men ønsker en, der kan hjælpe dig med at hæve dit niveau. Det betyder også, at du formentlig allerede har en spillestil og ved en smule om, hvordan du gerne vil spille. Her kan du forsøge at finde en Fortnite-coach, der har samme spillestil som dig - selvom de fleste Fortnite-coaches kan undervise uanset spillestil.

Fortnite-coaching for professionelle

Er du allerede der oppe, hvor du kan kalde dig for professionel Fortnite-spiller, så kan du selvfølgelig ikke nøjes. Så skal du nemlig have det bedste af det bedste inden for Fortnite-coaches.

Coaching for alle aldre

Fortnite-coaching for alle aldre

Selvom Fortnite især blev populært hos de unge, så har spillet stille og roligt bredt sig til langt flere aldersgrupper - og vi har selvfølge coaches der kan undervise folk i alle aldre.

Coaching for børn

Da Fortnite først må spilles af 12-årige, findes der ikke et marked for Fortnite-undervisning for børn. Der er dog mange, der ikke vurderer Fortnite som værende voldeligt og derfor findes der også mange børn, der spiller Fortnite, som er under 12 år gamle. Vi mener, det er forældres ansvar at vurdere, hvornår deres barn er klar til at spille Fortnite (og eventuelt modtage undervisning).

Coaching for unge

Her finder vi uden tvivl den største del af Fortnite-spillerne - for det er virkelig hos de unge, vi har set en massiv vækst i Fortnite-spillere. Derfor vil alle vores Fortnite-coaches selvfølgelig også kunne undervise unge Fortnite-spillere.

Coaching for voksne

Fortnite har ikke grebet lige så voldsomt om sig hos de voksne - men der findes selvfølgelig nogle voksne, der spiller Fortnite med masser af entusiasme og ildhu. Mange voksne er ikke (på samme måde som unge) vokset op med samme udvalg af spil - og derfor kan det måske være behov for, at coachen også forklare nogle grundlæggende principper, som gælder i mange forskellige computerspil.

Ofte stillede spørgsmål om Fortnite-coaching

Ofte stillede spørgsmål

Kan alle spille Fortnite?

Ja - så længe man har en computer, internetforbindelse og er fyldt 12 år, så kan man uden problemet hente spillet og begynde at spille det.

Hvad er aldersgrænsen for Fortnite?

Alle spil har en given PEGI (Pan European Game Information) Rating, som fortæller, hvornår man må spille et spil. For Fortnite hedder denne 12 år, selvom mange har ytret, at spille ikke er så voldeligt, og at man derfor bør kunne spille det som yngre. Baseret på det voldelige indhold (eller mangel på samme) mener mange, at man kan spille det fra omkring 7-8 år.

Anmeldelse af RAWGAMING

Fortnite Coaches

"Mega fedt koncept med coaching!! Jeg har haft lige haft min første time, og jeg glæder mig allerede til den næste"

5 ud af 5 stjerner - Philip Sørensen, Fortnite-spiller