FIFA Coaches

Opnå dit fulde potentiale med en FIFA Coach! Her på siden finder du dygtige og engagerede FIFA Coaches, som sidder klar til at hjælpe dig! Book online her på siden - det tager under 2 minutter.

1Find coach
2Book online
3Foreslå tidspunkt
4Connect med coach
FIFA-coaching

FIFA-coaching

Her på vores side kan du finde dygtige, dedikerede coaches inden for FIFA. Coaches der kan hjælpe dig med at blive bedre til FIFA - og som kan spotte, hvad du bør træne på - og hvordan du bør spille for at vinde flere kampe.

Herunder vil vi komme ind på:

Derfor FIFA-coaching

Derfor bør du få en FIFA-coach

En af de helt stærke fordele ved FIFA-coaching er, at du kan få en coach, der kan hjælpe dig med lige præcis det, som du gerne vil opnå. Vi tror, at alle kender den ærgerlige (lidt bitre) følelse, man sidder med, hvis man lige har fået en god, gardigen røvfuld i en kamp.

Med et forløb fra en dygtig FIFA-coach vil du opleve, hvordan du hele tiden bliver bedre og bedre. Du vil få konkrete instrukser om, hvad du skal øve dig på - og du vil få en masse konkrete strategier, som du kan implementere med det samme.

Her er nogle af de grunde, som gør, at folk vælger en FIFA coach:

Hvis du kan genkende dig selv i en af ovenstående, så bør du booke en time med en af vores FIFA-coaches.

Det kan FIFA-underviseren lære dig

Det kan FIFA-coachen lære dig

Der er rigtig mange områder, man kan arbejde med inden for FIFA - og hvis du booker en coach, vil du få et forløb, der er skræddersyet til dig. Du vil få præcis den undervisning i FIFA, som du har brug for.

Herunder kan du læse om nogle af de områder, som FIFA-coachen med stor sandsynlighed vil komme ind på i et forløb.

Valg af hold

De fleste fodboldhold har en særlig spillestil - og det er derfor vigtigt at vælge et hold, der matcher den spillestil, som du ønsker at blive god til (eller måske allerede er god til). En coach vil kunne se din spillestil og foreslå dig hold, som du bør prøve at spille med.

Holdopstillinger

Det er også vigtigt at have godt styr på holdopstillinger - så du både kan vælge den rigtig for dig og kende til den, din modstander har. Her vil din coach også kunne guide dig til, hvordan du eventuelt skal ændre din formation, hvis du får en skade eller et rødt kort i løbet af kampen.

Skudteknikker

Når man “endelig” har kæmpet sig frem til en god skudmulighed, skal man kunne udnytte den. Her ser man virkelig en stor forskel på en trænet og en ikke-trænet FIFA-spiller. Den trænede spiller vil (selv i pressede situation) udnytte muligheden og omsætte mange af chancerne til mål. En FIFA-coach vil kunne lære dig, hvornår du skal skyde, hvilken skudteknik du skal bruge og hvor hårdt du skal skyde fra de forskellige distancer.

Driblinger

Hvis man gerne vil være rigtig stærk i FIFA, skal man kende de vigtigste driblinger - og vigtigst af alt; vide hvornår man skal bruge dem. Driblinger giver dig mulighed for at spille dig fri fra modstanderens forsvar og gøre klar til et skud, en aflevering eller et indlæg.

FIFA-undervisning uanset niveau

Coaching uanset dit niveau

Vi har FIFA-coaches, der kan undervise dig i FIFA, uanset hvad dit niveau er. Herunder kan du læse lidt om, hvad der er vigtigt at forholde sig til på de forskellige niveauer.

FIFA-coaching for begyndere

Hvis du er helt ny i FIFA, så behøves du ikke vælge en af de dygtigste FIFA-coaches på markedet. På den måde vi du kunne få lidt billigere undervisning i FIFA. Her er det vigtigst, at du finder en, som er tålmodig og god til at undervise i de helt basale ting.

FIFA-coaching for øvede

Hvis du allerede kender til det mest basale - og måske har spillet en del med venner - så bør du være opmærksom, inden du vælger en coach. Du skal sørge for at finde en, der har et højt niveau, og som måske har været med til at spille på semi-professionelt plan. Her anbefaler vi også, at du går efter en, der allerede har en del erfaring med at undervise i FIFA.

FIFA-coaching for professionelle

Hvis du allerede er professionel (eller tæt på professionel), så handler det selvfølgelig om, at du også finder en professionel FIFA-coach. Her vil det være de færreste coaches, der kan virkelig kan hjælpe dig - så sørg for at lave din research ordenligt. Her kan du også overveje at tage en enkelt session med flere forskellige coaches for at finde lige præcis den coach, du matcher bedst med.

For alle aldre

FIFA-coaches for alle aldersgrupper

FIFA er et spil, der virkelig favner bredt, når det kommer til aldersgrupper. FIFA er nemlig et af de spil, der har været længst på markedet, og grundet koblingen til en af de mest populære sportsgrene i verden - nemlig fodbold - har det altid haft enorm popularitet.

Coaching for børn

FIFA kan spilles af børn helt ned til tre år. Derfor er der altså rig mulighed for, at man tidligt kan begynde sin karriere og blive en dygtig FIFA-spiller. Vi anbefaler dog ikke, at man begynder med coaching, før man har en alder, hvor man forstår mere af spillet. De fleste er klar til at modtage FIFA-undervisning i 6-10 års alderen.

Coaching for unge

Når vi taler om unge, så er det rundt regnet teenagers, vi tænker på. Hvis du befinder dig i denne aldersgruppe, har du formentlig allerede stiftet et fint kendskab til FIFA, og du har måske brug for en FIFA-coach, der kan give dig nogle fif til at gøre dit game endnu bedre.

Coaching for voksne

Rigtig mange voksne er vokset op med FIFA, og har derfor også et godt kendskab til spillet. For mange voksne handler FIFA primært om hyggeaftener med vennerne - da det mest er de unge, vi ser i de store FIFA-turninger. Men uanset, om det er FIFA på hyggeniveau eller med ambitioner om at blive professionel, så har vi den helt rigtige coach til formålet.

Ofte stillede spørgsmål om FIFA-coaching

Ofte stillede spørgsmål

Hjælper det at være god til fodbold?

Vi får ofte spørgsmålet, om det hjælper på ens FIFA-egenskaber, hvis man er god til sportsgrenen fodbold. Selve de fysiske evner på grønsværen hjælper ikke så meget, men det gør spilforståelsen til gengæld.

Har man en god forståelse for fodbold (enten fordi man har spillet eller set det meget), så vil man have en kæmpe fordel i FIFA. En masse af den viden, det kræver, er nemlig meget sammenlignelig med det, som det kræver at være god til fodbold.

Når det så er sagt, så kræver FIFA en lang række andre færdigheder - og en lang række “modifikationer” til den viden, man allerede har.

Skal man spille den nyeste version for at få coaching?

Nej - det behøves man ikke. Vi anbefaler dog, at man ikke spiller en version, der er alt for gammel. De fleste FIFA-coaches vil spille den nyeste version, og her vil der kunne opstå lidt forvirring, hvis deres versioner er for mange år fra hinanden.

Forhør dig eventuelt hos den enkelte coach, hvordan hans/hendes evner er til at undervise i præcis den version, du har.

Skal man spille online for at modtage undervisning?

Nej, det behøves man ikke. En coach vil sagtens kunne undervise dig i FIFA, selvom du spiller mod computeren. Det giver dog ofte “noget lidt andet”, når man spiller mod en anden end computeren. Når man spiller mod computeren, kan man i nogle tilfælde regne ud, hvad den vil gøre - hvilket man ikke vil kunne på samme måde, når der sidder en rigtig person og styre det modsatte hold..

Anmeldelse af RAWGAMING

FIFA Coaches

"Jeg synes, det fungerede rigtig godt og levet op til forventningerne. Jeg vil helt klart benytte mig af coachen igen"

5 ud af 5 stjerner - Johan Madsen, FIFA-spiller