Counter Strike GO Coaches

Bliv en bedre Counter Strike GO-spiller med hjælp fra en af vores dygtige, dedikerede coaches. I Counter Strike Global Offensive er der ikke plads til fejl, hvis man skal vinde. Vores coaches hjælper dig med at øge dit niveau inden for Counter Strike GO - uanset hvad dit niveau måtte være.

1Find coach
2Book online
3Foreslå tidspunkt
4Connect med coach
Counter Strike-coach

Counter Strike-coaching

Har du en drøm om at blive bedre til Counter Strike, så er coaching (også kaldet; privatundervisning) den helt rette vej at gå. Her på RAWGAMING har vi samlet et stærkt udvalg af dygtige og engagerede coaches inden for Counter Strike.

Herunder vil vi komme ind på:

Derfor skal du have Counter Strike-coaching

Derfor en Counter Strike-coach

Der er mange gode grunde til at vælge en Counter Strike-coach, men den helt klart primære er, at du får et forløb, som er fuldstændigt skræddersyet til dig. Mange oplever, at de ikke får noget, der er tilpasset dem, når de eksempelvis ser/køber videoer med undervisning - her adskiller Counter Strike-coaching sig meget positivt.

En coach har som fornemmeste opgave at se dit spil an - og komme med en konkret plan til hvordan du kan blive bedre. Derfor vil en del af den første time ofte gå med, at coachen observerer dig, når du spiller.

Det kan en Counter Strike-coach lære dig

Det lærer CS-coachen dig

Der findes et hav af områder inden for Counter Strike, som man skal mestre, hvis man gerne vil være bedre. Din kommende CS-coach vil muligvis ikke starte med at komme ind på alle nedenstående områder, men coachen vil med stor sandsynlighed komme ind på alle områderne med tiden.

Våben

Der findes en række våben (og våbenkategorier) i Counter Strike. Hver våben-kategori (som eksempelvis pistoler eller automatrifler) har sine fordele og kan bruges i forskellige situationer. Derfor er det vigtigt at kende til de forskellige våben, hvor en coach eksempelvis vil tage dig gennem spray-patterns og reload-tid.

Aim (sigte)

Det er vigtigt at have styr på sit aim, når man spiller Counter Strike. Vi kom ultrakort ind på det under ‘Våben’ med spray-patterns. Aim er dog et kæmpe stort felt, der kræver meget træning. Dit aim er blandt andet påvirket af hvordan du bevæger dig og hvilket våben du har.

Økonomi

Den læner sig også lidt op af ‘Våben’-punktet, men det er vigtigt at have et godt kendskab til økonomien i Counter Strike, så man ved, hvordan man bedst udnytter sine penge til at få det bedste setup.

Maps (baner)

Det er helt essentielt, at man har et godt kendskab til de forskellige maps i Counter Strike. Man skal vide, hvordan man som hold bevæger sig på mappet - og man skal være forberedt på, hvor modstanderholdet kan komme fra (eller “gemme sig”). En klassisk begynderfejl er, at man “stormer frem” og ikke får afsøgt områderne ordentligt for modstandere.

Bomben

En grundlæggende del af Counter Strike er bomben, som terrorister skal forsøge at plante - og counter-terrorister skal forhindre det eller detonere bomben, hvis den er blevet plantet. Her er det selvfølgelig vigtigt at vide, hvor lang tid det tager at plante bomben, hvor lang tid er den om at springe og hvor lang tid det tager at detonere den.

CS-coaching på alle niveauer

Coaching uanset niveau

På vores side har vi et bredt udvalg af coaches inden for Counter Strike, og du vil derfor med stor sandsynlighed kunne finde en coach, der passer til lige præcis dit niveau.

CS-coaching for begyndere

Hvis du er helt ny til Counter Strike, så har du brug for en coach, der er god til at forklare de helt basale ting. Her behøver du ikke en af de dygtigste, da det vil være “overkill”. Sørg for at booke en coach, der er vant til at undervise nybegyndere.

CS-coaching for øvede

Hvis du allerede har spillet en del Counter Strike, så vil du sætte pris på at få en rimelig erfaren coach. Du skal have en, som kan lave den helt rigtige analyse af dit spil - og finde frem til de punkter, hvor der er det største udviklingspotentiale. En coach med meget erfaring vil hurtigere kunne se, hvad du skal forbedre - og på den måde kommer du hurtigere mod målet.

CS-coaching for professionelle

Hvis du allerede helt eller delvist lever af at spille Counter Strike som professionel, så skal du selvfølgelig have en af de bedste coaches på markedet. Her vil man ofte lede efter en anden professionel Counter Strike-spiller, som blot har flere års erfaring med at spille som professionel. Det kan også være en, som ikke spiller mere - men som er specialiseret i coaching i stedet for.

Counter Strike-coaching for alle aldre

Counter Strike-coaching for alle aldre

Selvom Fortnite især blev populært hos de unge, så har spillet stille og roligt bredt sig til langt flere aldersgrupper - og vi har selvfølgelig coaches der kan undervise folk i alle aldre.

Coaching for børn

Counter Strike er anbefalet for unge på 17 år og opefter - og selvom den regel ikke bliver overholdt af mange unge, så er der ikke så mange i kategorien ‘børn’, som anbefales at spille Counter Strike. Derfor ser vi heller ikke den store efterspørgsel efter undervisning i Counter Strike hos børn.

Coaching for unge

I denne kategori finder vi en rigtig stor mængde dygtige Counter Strike-spillere, og der er også primært her, der er stor efterspørgsel efter CS-coaching. Unge har generelt en rigtig god indlæringsevne, og derfor anbefales det også, at man begynder til CS-coaching, når man er ung, hvis man ønsker at blive blandt de bedste.

Coaching for voksne

Counter Strike er et spil med rigtig mange år på bagen, så derfor er spillet også rigtig populært hos voksne. Mange voksne har lidt andre ambitioner med spillet end de unge har - men vi oplever stadig en stor efterspørgsel fra voksne, der ønsker at blive bedre til at spille Counter Strike, så det kan slå vennerne.

Ofte stillede spørgsmål om Counter Strike

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår startede Counter Strike?

Vi har fat i et af de helt gamle spil, da vi skal tilbage til 1999. Spillet har dog udviklet sig gennem årene, og er udkommet i flere forskellige versioner som eksempelvis Counter Strike Source, Counter Strike Condition Zero og Counter Strike Global Offensive (GO).

Hvad er aldersgrænsen for Counter Strike?

Anbefalingen lyder, at Counter Strike er passende for folk på 17 år og opefter. Det er dog en rigtig mange, der er under 17 år, som spiller det. Det er selvfølgelig op til den enkelte forælder at bestemme, hvornår deres barn må spille det - men søger man på nettet, er mange enige om at det er ok at spille, når man er 11-12 år.

Anmeldelse af RAWGAMING

Counter Strike GO Coaches

"I rigtig lang tid har jeg gerne ville være bedre til cs, men jeg blev bare aldrig bedre :-( Nu har jeg fundet en god coach, som har hjulpet mig meget"

5 ud af 5 stjerner - Simon Andersen, Counter Strike GO-spiller