Toke Lindhard

Personlig beskrivelse

Hvem er jeg?

 • 21 år, færdiggjort HTX og har nu sabbatår
 • Head coach for Ikast-Brande eSport i over 1 år
 • Arbejder til dagligt for Aces Esport & Entertainment, HTX Silkeborg samt Silkeborg Ungdomsskole, hvor jeg underviser i Esport
 • Været diamond siden season 4, peaket D2 16 LP
 • Tredjeplads til ESD-mesterskaberne og deltaget i CSD som både spiller og coach
 • Førsteplads til NPH #7, Y2K Efterår 2018, diverse turneringer på Challonge og Battlefy


Hvad tilbyder jeg?

 • Individuel eller teamcoaching
 • Øget forståelse for macro decisions, mechanics og matchups
 • Til teams: set-ups, team macro, vision, draft phase og team comps
 • Tips og tricks til at nå dine mål i soloqueue
 • Mentaltræning
 • Forbedning af dit træningsskema, målsætning mm., så du altid yder dit bedste


Hvem er du?

Jeg håber, at du er typen der gider gøre en indsats. Jeg elsker at coache folk, der lytter interesseret og arbejder med forbedringerne efterfølgende. Du må ikke være bange for at være uenig med mig, og må hellere end gerne stille spørgsmål til alt jeg siger - uanset hvor erfaren man bliver, kan man stadig lære nyt. Det gør intet, at du skal bruge ekstra tid for at forstå et svært koncept - så længe du arbejder mod dine mål, skal jeg nok hjælpe dig med at komme dertil!

Om du lige er startet på ranked, eller har spillet siden season 1 og nået toppen af challenger, er jeg sikker på jeg kan lære dig noget, så længe du er åben for forbedringer - så tøv ikke med at booke uanset rank eller erfaring.


Hvordan foregår coachingen?

Lektionerne kommer enten til at foregå ved, at du på forhånd sender mig et replay, eller at du spiller et spil mens jeg spectator og optager gamet, så jeg kan vise dig vigtige punkter i løbet af kampen. Oftest vil vi have 1-2 fokuspunkter ved en kamp, og det vil være dem, jeg særligt holder øje med. Dette er noget, du meget gerne må tænke over, inden du booker - så har vi et stærkt udgangspunkt, men det er selvføgelig også noget, jeg kan hjælpe med efter første lektion! Ud over game/VoD, kommer jeg (alt efter spillets længde) også til at snakke med dig om andre ting, evt. kigger vi på din op.gg og ser, hvad der kan forbedres.

Jeg er ny til denne form for coaching - så har du en ide til, hvordan lektionerne skal køres, er du altid velkommen til at komme med forslag.


Booking

Hver lektion varer 1 time. Jeg vil oftest anbefale at booke 2 timer, da dette giver os mere tid til at gå i detaljer, og måske endda kigge på to spil, for at arbejde med forbedringerne fra første spil.

Det kan hænde, at jeg ikke får opdateret kalenderen herinde, så du er altid velkommen til at kontakte mig på Discord, for at høre hvornår jeg er ledig. Vær venlig at sende en besked på Discord, hvis du booker inden for 24 timer, da der kan være kommet noget i vejen på pågældende tidspunkt, som jeg ikke har fået opdateret på kalenderen. Skulle du have booket en tid som jeg har godkendt, bliver du altid kontaktet hurtigst muligt, hvis jeg ikke er tilgængelig alligevel.Ledighedskalender

Toke underviser i

Kontaktoplysninger

Discord*****
Email*****
Book din første time for at se coachens kontaktoplysninger