Stefan Poulsen

Personlig beskrivelse

Mit navn er Stefan 'Flayless' Poulsen. Jeg er allerede underviser på 2 ungdomsskoler og underviser i alt 15 elever i League of Legends. Jeg har undervist i eSport i nu 2 år, så jeg har erfaring. Har været challenger "gammelt" 5v5, diamond 3 soloq, diamond 2 flex queue. Som det nok ses, er det nok mere til 5v5 premade jeg ville kunne lære dig noget. Men soloq kan du altid få tips, jeg har været tidligere spiller for Wicked Gaming som ligenu spiller i League Championship Denmark.

Jeg bruger meget tid på skole og undervisning, men hit mig op og jeg skaffer så meget tid til dig som muligt da dette er det jeg gerne vil arbejde med. Mit mål er at gøre dig tilfreds og gøre at du vil gerne vil bruge penge på at få mig som coach et par gange mere.

Som regel fungerer min undervisningsform sådan at jeg giver et gratis first game til at se dit niveau og undervejs stille spørgsmål til mange ting du gør (Ikke fordi de er forkerte altid), men da jeg gerne vil have viden fra dig og om hvorfor du tager de beslutninger. Sådan som jeg kommer til at tjekke dine games ud, får vi snakket om til den tid. Og vær nu sikker på at du nu kan dele skærm med mig hvis det er det vi er ude i... Er træt af obs, da streams gir delay og det kan være irriterende at undervise med.

Ledighedskalender

Sociale medier

Twitch-profil for Stefan PoulsenFacebook-side for Stefan Poulsen

Stefan underviser i

Kontaktoplysninger

Discord*****
Email*****
Book din første time for at se coachens kontaktoplysninger