Rasmus Foldal

Personlig beskrivelse

Hey mit navn er Rasmus venner kalder mig Ras

jeg har de sidste 2-3 år ikke spillet andet ind kindred, Og med dem gik jeg fra at være en silver 2. Annie 1 trick til dia 4 på 1 season tilbage i season 7. ^^

Min max rank var dia 3, men da xp blev lavet om i jg, og Kindred derfor kom ned på 42% winrate, deranked jeg, og stoppet med at spille på min main, siden jeg ikke vil havde den bannet på grund af tilt. har siden da fået 3 accounts i dia 5, og vil også kunne få dig derop!!!!! Accounts (Emmydrake-EUNE) ( The dolphin-EUW ) 3 kan jeg ikke sige da det var et boost og ikke min account ^^

da jeg var dia 3 var jeg den 27 beste kindred i verden på lolskilled, og er/var 100% den bedste kindred 1 trick i DK, og vil gøre alt jeg kan få at du kan nå derop!!!. Kan også gøre dig til en bedre jg spiller men siden at spille kindred er et helt andet mindset når det kommer til at spille jg ville det være det bedste hvis du vil spille kindred.

siden der er meget at gå over når du spiller kindred, vil 2 timer nok være best jeg vil sætte prisen ned til 350 for 2, og den sidste time kan du selv vælge hvad der skal ske du kan.

Se mig spille et spil hvor jeg forklare hvad jeg tænker, og du ser de ting vi har snakket om ingame.
Du kan tage et spil kindred og jeg forklare hvad du skal kigge efter, og hvad du kan gøre bedre ud fra hvad jeg har fortalt dig om Kindred.
Jeg kan kigge på et spil du har spillet som du ikke ved hvorfor du tabte.
Og spørgsmål om Kindred jeg ikke fik gået over.
Er op til dig ^^

Ledighedskalender

Sociale medier

Facebook-side for Rasmus Foldal

Rasmus underviser i

Kontaktoplysninger

Discord*****
Skype*****
Email*****
Book din første time for at se coachens kontaktoplysninger