Niclas Jensen

Personlig beskrivelse

Velkommen til. Mit navn er Niclas Jensen, og går under navnet Del337ed ingame. Du har fundet vej til min profil da du søger coaching inden for CS, og så er du kommet til det rigtige sted.

Min tidligere erfaring ligger i træning af bobble-klasse hold på dust2, her under Atlando Esport tilbage i 2016 hvor at vi vandt Waoo ligaen sæson 2. Jeg har efter det trænet Eastern Wizards i små 7 måneder og været med i udviklingen fra ukendt til nu en del af C4 ligaen.

Jeg har undervist i foreninger, på hold online og diverse skoleklasser. Jeg føler mig meget stærk til at videreformidle min viden inden for CS

Mine træner kompetencer er meget brede. Mit store "ace up in the sleve" er helt klart det taktiske aspekt. Det at lave en taktik, at udføre den, analysere den, counter den, det er der hvor at jeg virkelig er stærk. Det skal dog ikke tage noget fra, at jeg føler mig dygtig inden for diverse områder for CS, hvor heraf er bl.a. Kommunikation, Teamwork, Hold struktur, Holdtrænings struktur mm. Jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer med at udvikle jeres hold, eller om du er alene spiller, er jeg sikker på at vi kan skabe et nyt talent.


Ledighedskalender

Sociale medier

Facebook-side for Niclas Jensen

Niclas underviser i

Kontaktoplysninger

Discord*****
Email*****
Book din første time for at se coachens kontaktoplysninger