Johannes Landgrebe

Personlig beskrivelse

Hejsa!

Mit navn er Johannes og jeg kunne godt tænke mig at blive din coach i League of Legends! Jeg er en gut på 23 år, der selv har spillet rigtig meget LoL og som er meget engageret omkring spillet. Mine tidligste erfaringer med spillet er tilbage fra beta (inden sæson 1) for cirka 9 år siden og det har været mit favorit spil lige siden. Jeg underviser i LoL på en ungdomsskole (Helsingør Ungdomsskole) og i en E-sport forening (København Esport), hvor fokuspunkterne er team work og kommunikation.

Jeg har selv været Challenger tilbage i sæson 3, men har måtte trappe ned for at fokusere på studie og træning. Det betyder dog ikke, at jeg ikke har holdt mig opdateret på spillet og jeg er meget klar over hvad der skal til for at forbedre sig og tage sit game til det næste level! Jeg nyder at fordybe mig i spillet og arbejde "one-on-one" for at opnå den bedste kvalitet i indlæringen.

Af mig kan du forvente, at jeg møder forberedt op til lektionerne og jeg af bedste evne tager højde for netop de ønsker og krav du har til mig for, at vi sammen kan opnå dit mål om at blive en bedre LoL-spiller. Jeg forventer af dig, at du er opsat på forbedre dig selv og kan tage imod konstruktiv kritik. Derudover forventer jeg selvfølgelig, at vi skal have det sjovt sammen!

Jeg underviser alle niveauer fra dig, der lige er startet og skal have hjælp med at finde rundt på banen til dig, der er en "hard stuck" diamant spiller, der vil tage skridtet videre.

Glæder mig til at høre fra dig!

Venlig hilsen Joe

Ledighedskalender

Johannes underviser i

Kontaktoplysninger

Discord*****
Skype*****
Email*****
Book din første time for at se coachens kontaktoplysninger