Frederik Harring

Personlig beskrivelse

Halløjsa!

- Jeg hedder Frederik Harring og jeg er 26 år gammel.

Jeg har spillet alle versioner der har været af Counter-Strike igennem tiden. Jeg har spillet i ca. 15 år, med få pauser ind i mellem.

Til dagligt der underviser jeg i Otterup Esport, som er en fysisk esports klub liggende i Otterup Hallerne på Fyn. (Jeg har tidligere undervist og spillet for Marienlyst Esport også)

Jeg henvender mig nok mest til det yngre publikum (9-18 år), da mange af mine dags elever også ligger i den aldersgruppe. (Dette er kun en guideline og på ingen måde en regl.)

Min undervisning er meget bred, da jeg til dagligt også arbejder med særligt unge, hvor der er mange nybegyndere iblandt.

Så om du har brug for basal spilforståelse?, crosshair placement?, taktisk forståelse?, økonomisk forståelse? executes?, nades?, YOU NAME IT !! - Ja, så er jeg sikker på at vi kan finde noget undervisning og materiale som passer til dig. :)


Jeg har min egen discord server, der blandt andet fungere som central for alt mit undervisnings materiale. Videoer af smokes, taktikker og executes er blot nogle af de ting som ligger let tilgængeligt, hvor DU som elev, selvfølgelig også får fuld adgang.


- Skriv en e-mail til mig og få en uforpligtende snak omkring et coaching forløb.

frederikhani@gmail.com (Mærk emnet "CSGO Coach")

Ledighedskalender

Sociale medier

YouTube-kanal for Frederik HarringTwitter-profil for Frederik Harring

Frederik underviser i

Kontaktoplysninger

Discord*****
Email*****
Book din første time for at se coachens kontaktoplysninger