Alexander Beyer

Personlig beskrivelse

Hej, mit navn er Alexander Beyer aka Impaxz

Jeg er 24 år gammel og har spillet League siden 2010. Jeg har tidligere været spiller på et hold hos IBeS, jeg har coachet en hel del mennesker hen over de sidste 4 år, jeg stoppede som individuel coach da jeg blev head coach hos Supernova Esport. Organisationen er siden da gået i opløsning og jeg er nu interesseret i at tilbyde DIG en form for coaching der er tilrettet specielt dig.

Jeg fokusere udelukkende på dig og hvordan jeg kan hjælpe med at få dig sat op til at kunne komme ind i sæson 9 med ny viden og kunne opnå din ønskede rank.

Eksempler på ting vi går igennem:

Mindset

Decision making

Trading

VoD review

Hver session vil aldrig være den samme og hvilke emner vi går over er individuelt fra person til person.

Lidt om mig:

Jeg har omkring 1,1m points på irelia kombineret på alle account, de fleste pre rework, har mainet toplanet siden sæson 4, men med en bred forståelse for alle roller, så gælder det at uanset champ/rolle, så vil jeg helt sikkert kunne finde punkter, hvorpå du vil finde forbedringer i dine games, som vil fremme din præstation og gøre dig overall til en bedre spiller.
League er et hold spil, men hvor at pege fingre af hvad alle andre gør forkert, er på ingen måde den filosofi jeg kører efter, for at DU kan blive en consistent styrke at have på dit hold, skal vi have gjort DIG til fokus og sørge for at du altid er en positiv del af dit hold.

Ser frem til at coache dig!

Ledighedskalender

Alexander underviser i

Kontaktoplysninger

Discord*****
Skype*****
Email*****
Book din første time for at se coachens kontaktoplysninger