Betingelser og vilkår

1. Om RAWGAMING

RAWGAMING er en onlineportal for gamere. RAWGAMING formidler kontakten mellem coaches og elever. RAWGAMING tilbyder en gebyr løsning hvor der trækkes 20% af en undervisningstime.

2. Betingelser for oprettelse af coach profil på RAWGAMING

  1. Du skal være fyldt 18 år for at være coach på RAWGAMING.
  2. Når du opretter en coach profil på RAWGAMING, skal du udfylde alle obligatoriske felter. Du er ikke tvunget til at udfylde udbetalingsmetoden, men vi anbefaler det kraftigt, da det vil give mulighed for at få udbetalt det indtjente for den gældende måned. RAWGAMING beholder sig retten til at beholde det intjente beløb hvis der ingen udbetalingsmetode er indtastet efter 3 måneder.
  3. Det er vigtigt, at du udfylder en korrekt e-mailadresse, da denne er knyttet til dit login. Uden din e-mailadresse, kan du ikke logge ind i dit kontrolpanel. Vi kan heller ikke kontakte dig eller genere en ny kode til dig, hvis vi ikke har din rigtige e-mail.
  4. Det er ulovligt at indtaste falske eller andres oplysninger ved oprettelse af coach profil.
  5. Ved oprettelse af profil på RAWGAMING giver du samtykke til, at RAWGAMING må vise din væsentlige detaljer om dig som coach på din coach profil.
  6. RAWGAMING tilstræber at websitet indeholder aktive profiler. Vi tillader os at slette profiler, som har været inaktive i over 6 måneder.
  7. Betaling for coach-timer skal foregå gennem RAWGAMING.dk. Opfordrer du eller modtager betaling udenfor RAWGAMING hvori kontakten er etableret, så forebeholder RAWGAMING sig retten til at slette din coach profil

4. Sikkerhed

RAWGAMING benytter SSL kryptering ved betaling. Således kan uvedkommende ikke aflæse kunders kortoplysninger eller andre informationer under transaktionen med PBS. Betalingen sker gennem vores partner, Stripe, som er en sikker betalingsgateway.

5. Levering

RAWGAMINGs forretningsmodel er digital, hvorfor levering oftest sker inden for få minutter efter betaling.

6. Ansvarsfraskrivelse

RAWGAMING kan ikke drages til ansvar for andet ifm. digitalt salg, end hvad der følger efter gældende relevant lovgivning.

7. Betingelser for køb af undervisningstime

Du køber din ydelse hos

RAWGAMING
CVR-nummer: 39926881
Maltagade 16, 2. th.
2300 København S
info@rawgaming.dk

Betaling med kort

RAWGAMING modtager betaling med VISA-Dankort, VISA og MasterCard med flere. Betaling vil først blive trukket på din konto, når du som kunde har modtaget dit produkt. Alle priser er angivet i DKK (danske kroner) og er inkl. moms. Betaling foregår igennem Stripe.

Fortrydelsesret

Dit køb af en undervisningstime på RAWGAMING.dk er knyttet til den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Din fortrydelsesret starter, så snart dit køb er gennemført. Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten, skal du kontakte info@rawgaming.dk og informere om, at du har fortrudt dit køb.

Faktura

Efter betaling fremsendes faktura for købet til kundens e-mail-adresse.

8. E-mail-udsendelse

RAWGAMING forbeholder sig retten til at udsende e-mails til kunden, når der kommer opdateringer eller andre informationer, som vurderes relevante for kunden. RAWGAMING forbeholder sig ligeledes retten til at sende reklamer for tredjemand i disse e-mails. Modtagelsen af e-mails kan til enhver tid afmeldes ved at klikke på ‘afmeld linket’ i de fremsendte e-mails.

9. Ændringer og opdateringer

RAWGAMING kan til enhver tid ændre og opdatere disse betingelser og oplysninger om rettigheder.

10. Tvister

Opstår der uenighed mellem kunden og RAWGAMING, skal uenigheden afgøres efter dansk ret med Byretten i København som første instans.